AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Чарівна паличка Harry Potter Волдеморта

В наявності
Артикул: 39837
Опис

Чарівна паличка дасть змогу всім, від малого до великого, спробувати себе в ролі школяра Гоґвортса або вже досвідченого чарівника. Кожен зможе потренуватися у викликанні заклинань, удосконалюючи майстерність, а потім спробувати себе в цій дуелі!

Чарівна паличка має 5 режимів: як для одного гравця, так і для декількох чарівників. Ці режими дадуть змогу потренуватися у викликанні заклинань, у відпрацюванні заклинань з другом, дуелі, а також у режимі автодуелі, якщо хочеться більшої позитивної динаміки гри (не потрібні знання й уміння в заклинаннях).
Усі заклинання взяті з оригінальної франшизи, і тим цікавіше гра — адже можна повторити сцени з фільмів і побути в ролі улюблених героїв! Досить просто згадати «Гаррі Поттер і Таємна кімната», де був цілий Клуб дуелянтів. Спробуйте повторити? 5 режимів гри з чарівною паличкою:

Режим навчання заклинань (для 1 гравця): паличка буде надавати Вам заклинання, яке Вам треба буде викликати, за допомогою світних кнопок. Використовуйте картку формул заклинань. Цей режим дасть Вам змогу швидше запам'ятати заклинання!
Режим відпрацювання заклинань (для 2 гравців): Ви вже вмієте викликати заклинання, і настав час тренування, як скористатися цими знаннями проти іншого чарівника. У цьому режимі обидві палички показують один і той самий малюнок заклинання, і який гравець швидше відтворить формулу заклинання, той і виграв! Паличка грає мелодію, позначаючи переможця. Якщо ж чути звук від обох паличок — це означає нічию.
Режим дуелі (для 2 гравців): у цьому режимі працюють 5 заклинань, зазначених у Картці заклинань. За кожне вдале заклинання паличка винагородить свого господаря балом (почнуть спалахувати кнопки-індикатори). Хто першим набере 5 балів, той і виграв!
Режим автодуелі (для 2 і більше гравців): кожен, у кого є чарівна паличка, може приєднатися, головне — вибрати цей режим (гра не відіб'ється на паличках в інших режимах).
5 кнопок-індикаторів на паличці будуть показувати Ваші бали поразки. У цьому режимі досить навести паличку на іншого чарівника в режимі автодуелі та натиснути на кнопку — у цей момент опонент утратить 1 бал поразки (1 кнопка-індикатор згасне). Хто першим утратить усі бали, той і програв. Але не турбуйтеся, завжди можна повернути час назад і повернути свої бали.
Режим вільної гри — чарівник у цьому режимі може викликати всі заклинання. Паличка в цьому режимі ніяк не впливає на інші палички, які є поблизу.

Джерелом живлення слугують 3 батарейки типу ААА

Комплект містить:

1 чарівну паличку
1 інструкцію зі списком заклинань
Батарейки — тільки для режиму TRY ME (перед грою треба замінити на нові)


Характеристики
Артикул 39837
Бренд Harry Potter
Стать Для всієї сім'ї
Вік 8+
Штрихкод 039897398372
Вгору