AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Іграшка LittleLive "Курча в яйці"

Немає в наявності
Артикул: 28324
Опис

Інтерактивна іграшка Moose Little Live Pets Surprise Chick — це не просто іграшка, а й сюрприз для дитини, яка мріє про хатнього вихованця-курча!

Гра з Surprise Chick — це можливість потренувати свою відповідальність і хазяйновитість, адже маленькому курчаті потрібна дбайлива турбота. Не всі батьки можуть дозволити собі регулярні подорожі в контактні зоопарки або мандрівки за місто, де діти зможуть вдосталь награтися пухнастими пташенятами — на допомогу приходить Moose, пропонуючи широкий асортимент копій справжніх тварин, які так само видають звуки та рухаються!

Обережно постукайте по поверхні яйця, пташка почує вас і відреагує цвіріньканням, а потім відбудеться маленьке диво: пухнасте курча вилупиться з яйця, підстрибуючи в напрямку до господаря! Але ще більше здивування буде, коли дитина виявить, що майбутня курочка або півник може нескінченно тішити своєю появою зі шкаралупи! Важливо також не забувати: чим більше дитина любить і піклується про свого підопічного — тим красивіше він співатиме.

Дитина не знатиме, якого кольору пташеня вилупиться, поки шкаралупа не відкриється! Якщо дуже пощастить — можна роздобути рідкісне золотисте курча, але й стандартні персонажі: Біла Патті, Бірюзовий Блоссі, Фіолетовий Бікі й Рожева Тіллі дуже барвисті та гарно співають. Тож не гайте часу та швидше кажіть: "Привіт, пташеня!".

Moose Enterprise — австралійська компанія, яка вже понад 20 років розробляє та виробляє іграшки. Своє призначення компанія бачить у тому, щоб кожен день дитинства для будь-якої дитини в будь-якому куточку світу був щасливим!

Матеріал: пластик із напиленням, акрилові очка, пластикові крильця, дзьобик і лапки

Колір: випадковий (білий, бірюзовий, рожевий, фіолетовий, золотистий)

Комплект постачання: 1 курча, 1 яйце, 3 тимчасові батарейки AG13 (LR44) для функції Try Me

Розміри упакування: 22 x 18 x 7 см

Вага: 190 г

Живлення: 3 батарейки AG13 (LR44)

Країна-виробник: Китай


Характеристики
Артикул 28324
Бренд LittleLive
Стать Для всієї сім'ї
Вік 5+
Штрихкод 0630996283240
Вгору