AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

MARKWINS Barbie: Набір косметики "Подзвони мені"

Немає в наявності
Артикул: 9803010
Опис

Представляємо вашій увазі лінію дитячої декоративної косметики від Markwins Beauty Brands Inc — американської корпорації з понад 30-річною історією. Сьогодні компанія MBB є провідним світовим виробником декоративної косметики та косметики з догляду для дорослих і дітей, а її продукція завоювала шалену популярність і любов безлічі споживачів на 5 континентах у понад 70 країнах світу. Марквінс постійно вдосконалює власну продукцію й невпинно працює над створенням нових унікальних продуктів і рішень, спроможних задовольнити навіть найвимогливіших покупців. Тому в процесі створення продукції беруться до уваги новітні наукові відкриття й розробки, модні тенденції та, звісно ж, потреби споживачів.

Вся продукція компанії відповідає найвищим світовим стандартам якості та безпеки. Водночас продукція не тестується на тваринах, про що свідчить "зайчик" на упаковці, а вся упаковка може бути перероблена. Щоб бути ближчими до своїх споживачів і розуміти їхні інтереси, компанія відкрила 6 відділень і офісів у різних куточках світу.

Всі маленькі дівчатка мріють бути схожими на своїх улюблених матусь, у всьому намагаючись їх наслідувати. А що може бути цікавішим за мамину косметичку, у якій зберігаються просто неймовірні скарби, що кортить спробувати на собі. Дуже часто подібні дитячі експерименти закінчуються для мами псуванням дорогих косметичних засобів, а для юної модниці — покаранням і сльозами. Але лаяти дитину в подібній ситуації не варто, адже це природний процес дорослішання й розвитку дівчинки, закладений самою природою. Навпаки, на думку психологів, це корисна гра, яка розвиває не тільки гендерну самоідентифікацію, але й виховує гарний смак, почуття міри та вміння доглядати за собою з юних років. Також американськими вченими було доведено, що дівчатка, які грають із макіяжем, можуть краще справлятися зі своїми емоціями та вміють ефективніше розв'язувати свої проблеми самостійно, а, крім того, вони більш відкриті до спілкування з однолітками та мають розвиненіші мовні здібності. Тому тут варто просто трохи допомогти дитині та запропонувати їй безпечні косметичні набори, розроблені спеціально для ніжної дитячої шкіри.

Про це якраз і подбала компанія Markwins Beauty Brands Inc, що створює унікальні ігрові набори дитячої косметики, у яких навіть лак для нігтів можна легко змити водою. Крім того, всі косметичні засоби цього виробника мають легкі напівпрозорі відтінки й вони ледь помітні на шкірі дитини. І, що найбільш важливо, дитяча косметика від MBB є абсолютно безпечною, до її складу входять: екстракти рослин, гіпоалергенні олії, віск, вітаміни, натуральні фарбувальні пігменти та інші компоненти, які доглядають за ніжною дитячою шкірою. Тому, наприклад, помади й блиски від MBB можна впевнено використовувати для щоденного догляду як гігієнічні бальзами для губ.

Стильний набір, який ховається в чохлі для телефона. Коли юна модниця завершить своє перетворення — можна прикрасити свій телефон блискучим чохлом.

До набору входять: 12 блисків для губ.

Додаткові аксесуари: 1 пензлик для губ, 1 чохол для телефона.


Характеристики
Артикул 9803010
Бренд MARKWINS
Стать Для дівчаток
Вік 5+
Штрихкод 4038033980309
Вгору