AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Лізун Slimy Joker - Glitzy, 240 г, 12 шт. в асортименті

Немає в наявності
Артикул: 34020
Опис

"Лізун" (або "Слаймі" від англ. Slimy) – це іграшка, що не втрачає своєї популярності вже десятиліття й МЕГАТРЕНД останніх 2 років! Ця маса дійсно чарівна! Вона має властивості ньютонівської рідини: це слиз, але водночас він легко розливається й збирається, якщо масі дати спокій – вона розтечеться поверхнею, за різкого впливу – ущільнюється, а якщо різко смикнути – порветься, має різну консистенцію (від сильно рідкої й липкої до щільної), може бути різних кольорів і відтінків.

МИ ПРЕДСТАВЛЯЄМО ВАМ ІДЕАЛЬНИЙ SLIMY-Лізун !!!

SLIMY™ від Joker – єдина маса-Лізун, виготовлена за запатентованою швейцарською формулою, з використанням натуральних інгредієнтів. 100% не токсична й безпечна!
Як не дивно, іграшка, створена для розваг, має реальну користь – розвиває дрібну моторику, тренує координацію рухів, покращує концентрацію уваги, розвиває творчі здібності, створює позитивний емоційний настрій. Незамінна як «антистрес» для дітей і дорослих – це медитативне заняття розслабляє й заспокоює. Контрольна в школі або важлива зустріч на роботі – візьми Slimy-Лізуна – і все вирішено! SLIMY – нескінченна розвага для будь-якого віку! В асортименті – 12 шт.

Рекомендований вік: 3+.

Розмір банки: 9 х 8 х 8 см


Характеристики
Артикул 34020
Бренд Slimy Joker
Стать Для всієї сім'ї
Вік 3+
Штрихкод 7611212340209
Вгору