AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Лізун Slimy Joker Green Planet, 250 г

Немає в наявності
Артикул: 46020
Опис

SLIMY GREEN PLANET - перший слайм, який був випущений Joker в рамках циркулярної економіки, і перший слайм на українському ринку, який повністю відповідає цим принципам. Цей концепт дасть наочне розуміння про сортування відходів, про можливість повторного використання продукту, про вторинну переробку, про розкладанні і биоразложения. У чому ж відмінність SLIMY GREEN PLANET від звичайного слайм?

 

  • Всі компоненти SLIMY GREEN PLANET сертифіковані відповідно до регульованими міжнародними стандартами.
  • Новий MEGA SLIMY виготовлений тільки з натуральних інгредієнтів, таких як гуарова камедь і вода. У масі немає агресивних консервантів, формальдегіду, парабенів, глютену і BPA.

Всі компоненти дерматологічно протестовані.

 

ПЛАСТИКОВІ КОНТЕЙНЕРИ біорозкладністю і / або підлягають переробці. У них вводять органічну добавку, яка прискорює біорозпад в анаеробному, біологічно активної полігоні або анаеробному варочном котлі.

 

Матеріал відповідає ASTM D5511 (Стандартний метод випробувань для визначення анаеробного біорозкладання пластикових матеріалів в умовах анаеробного розкладання з високим вмістом твердих частинок)

 

  • ПЛАСТИКОВИЙ ZIP-пакет також біорозкладаний і / або підлягає переробці. У ньому також присутня органічна добавка, матеріали також відповідають ASTM D5511
  • УПАКОВКА ТА ІНСТРУКЦІЯ виробляються з переробленого паперу і паперу з використанням волокон трави. Друкуються соєвими чорнилом. На відміну від чорнила на нафтовій основі, соєві чорнило більш екологічні і спрощують переробку поліграфічної продукції.

Чому саме такі кольори контейнерів? Червоний, синій, жовтий і зелений - найбільш часто використовувані кольори для сміттєвих контейнерів. Кожен колір визначає тип матеріалу, який буде поміщений в них, наприклад, в залежності від країни, контейнера синього кольору призначені для паперу або пластика.

 

У кожному наборі є навчальний буклет українською мовою, з якого можна дізнатися:

 

  • Концепцію і мета Slimy Green Planet
  • Що таке циркулярна економіка, лінійна економіка і різниця між ними
  • Що таке біорозпад, компостируемой і розкладання
  • Про можливість повторного використання та вторинної переробки

У наборі 1 пластиковий контейнер, 1 zip-пакет 250 р з еко-масою Mega Slimy.


Характеристики
Артикул 46020
Бренд Slimy Joker
Стать Для всієї сім'ї
Вік 6+
Штрихкод 7611212460204
Вгору