AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Іграшковий набір Mighty Beans S1, 2 Колекція в контейнері

В наявності
Артикул: 66500
Опис

Австралійська компанія Moose Toys представляє старий хіт у новому дизайні — Mighty Beanz (Майті Бінз)!
Історія цих крутих бобів почалася в Австралії далекого 2002 року! Вони вже давно відомі й популярні від Арктики до Антарктики! На Вас чекають нові, круті, абсолютно божевільні дизайни бобів і нові ігри. І як завжди: збери всі 140 бобів! Mighty Beanz поділяються на тематичні команди: боби рептилії, дволикі боби, волохаті боби й багато інших. Серед них є боби звичайні, рідкісні, дуже рідкісні, суперрідкісні, ексклюзивні, а також із лімітованої серії. Їх так само вирізняє «сила», якою можна мірятися в іграх. Збери свою круту команду бобів, грай і перемагай!
Про боби:
1. Унікальний форм-фактор:
- дає змогу бобу постійно бути в русі (нахилятися, котитися, перевертатися)
- гравець просто не може випустити його з рук
2. Більше способів грати на основі традиційних і нових кумедних варіантів ігор.
3. Божевільні колекційні персонажі з унікальними дизайнами та різною силою.
Варіанти ігор з Mighty Beans: «Нокаут» — вибити якомога більше бобів противника з арени (її формують 4 будь-які боби) або перевернути з «ніг» на «голову» біб противника. Виграє той гравець, у кого більший М-рейтинг бобів в арені.
• «Швидко-влучно» (для цієї гри потрібно Slam Pack). Перший біб, що потрапив у центр диска-арени, виграв; якщо ситуація спірна, виграв той гравець, чий М-рейтинг бобу вищий.
• «Найкрутішій біб» — треба зіштовхувати боби на рівній поверхні; той гравець, чий біб перекинувся на «голову», забирає обидва боби; гравець, у якого виявилися всі боби — виграв.
• «Не впади зі скелі» — виграє той гравець, чий біб виявився найближче до краю стола; якщо спірна ситуація — чий біб має вищий М-рейтинг. З бобами й Flip Track можна здійснювати різні трюки й грати, використовуючи різні підручні засоби (книги, подушки, і навіть відра).
Mighty beans s1, 2 фігурки в контейнері
Кожна іграшка містить:

  • 1 ємність у формі бобу
  • 2 боби
  • 1 гід колекціонера

Характеристики
Артикул 66500
Бренд Mighty Beans
Стать Для хлопчиків
Вік 3+
Штрихкод 630996665008
Вгору