AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Ігровий набір 44 CATS 2 Колекція Фрикадель і Міледі "Суперсили"

В наявності
Артикул: 34114
Опис

Ігрова фігурка 44 Cats Фрикадель та Міледі
Історія починається …
44 Кішки — це італійський мультсеріал, який показує щоденні пригоди кицьок Спалах, Міледі, Пілу й Фрикаделя, також відомих як The Buffycats — назва їхньої групи. І багато інших котів та кішечок, які зустрінуться головним героям у їхніх захопливих пригодах Buffycats живуть у сучасному місті, у гаражі бабусі Піни. Вони перетворюють гараж на свій клуб — місце, де все сусідські кішки збираються разом, щоб повеселитися, розслабитися й, головне … допомогти одне одному!
Цей серіал просуває позитивні цінності: альтруїзм, терпимість і визнання різноманітності через зрозумілі такій юній аудиторії ситуації та повідомлення. Фрикадель — це ледачий кіт. Він їсть дуже часто. Він їсть, тому що він наляканий, тому що стурбований, тому що нервує або хвилюється, тому що темно або світло … Будь-яка причина добра для їжі. Він "переляканий кіт" із дикою уявою. Дивовижно, але його божевільні теорії часто виявляються правдою! Міледі гарна, розумна, хоча трохи потаємна. Вона активна та спортивна, а ще майстер котячого Кунг-фу — хоча вона використовуватиме його у винятковому випадку, коли це абсолютно необхідно. Вона вважає за краще перехитрити своїх супротивників та іноді залучає до цього Спалаху.

Суперсила Фрикаделя: він раптово починає відчувати необхідність їсти "спагеті з фрикадельками" щоразу, коли небезпека близька. У цих випадках друзі Фрикаделя миттєво завмирають на місці, боячись того, що може далі відбутися. Фрикадель грає на клавішних. Йому це подобається, тому що йому не потрібно стрибати та він може покласти поруч із собою смаколики.
Суперсила Міледі: її хутро стає рожевим, коли хтось поруч бреше. Міледі співає й грає на бас-гітарі.

Комплектація: 2 фігурки в блістері.
Міледі: Під час контакту з холодною водою виявляється рожевий колір на мордочці та тілі.
Фрикадель: Під час контакту з холодною водою проявляється спіралеподібний малюнок на його животі.
Розмір фігурки: 8 см.


Характеристики
Артикул 34114
Бренд 44 CATS
Стать Для всієї сім'ї
Вік 3+
Штрихкод 4894386341149
Вгору