AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Хижемобіль Hot Wheels Sharkruiser 13 см, зі світлом та звуком

Немає в наявності
Артикул: 90574
Опис

Барвиста, неймовірно ефектна і дуже оригінальна механічна машинка Sharkruiser з серії Fighters, виконана у вигляді зубастої акули - чудовий вибір подарунка для будь-якого хлопчиська, особливо якщо він любить незвичайні автомобілі! У моделі світяться очі і пащу, іграшка оснащена приголомшливо реалістичними звуковими ефектами і рухливими елементами корпусу. При натисканні на плавник у верхній частині корпусу іграшки, хижачка відкриває пащу і клацає зубами.

FIGHTERS - це нова серія машинок Хот Вілс від компанії Toy State зі світловими і звуковими ефектами, які працюють від батарейок. Розмір іграшки 13,5 см. Машинка виготовлена ​​з високоякісного пластику. Іграшка має як ігрову, так і колекційну цінність. Чи не призначена для гонок по Трек Hot Wheels. Машинки серії Fighters не оснащені електроприводом і інерційним механізмом. Упаковка - відкрита картонна коробка з функцією TRY ME, що дозволяє перевірити роботу іграшки не розкриваючи упаковку.

Для роботи світлових і звукових ефектів потрібні батарейки. Демонстраційні елементи живлення входять в комплект набору, при необхідності їх можна замінити на нові.

Машинки Хот Вілс від компанії Toy State виготовляються за ліцензією Mattel і відповідають суворим вимогам компанії до якості ігрових і колекційних автомобілів всесвітньо відомого бренду Hot Wheels.


Характеристики
Артикул 90574
Бренд Hot Wheels
Стать Для хлопчиків
Вік 3+
Штрихкод 011543905745
Вгору