AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Машина-мутант Hot Wheels Skullface 32 см, зі світлом та звуком

Немає в наявності
Артикул: 90732
Опис

Незвичайного виду машинка Хот Вілс з нової лінійки MUTANT MACHINES (машинки - мутанти), що рухається по виляє траєкторії - відмінний подарунок для кожного любителя іграшкових авто. Автомобіль виконаний в яскравому агресивному дизайні, стилізованому під фантастичного дракона, колірна гамма поєднує сірий і червоний кольори. При русі іграшка видає звукові ефекти.

Розмір іграшки 32 см. Машинка є електромеханічної - працює від батарейок, запускається в рух за допомогою кнопки, розташованої у верхній частині корпусу, оснащена звуковими і світловими ефектами. Чи не призначена для гонок по Трек Hot Wheels. Упакована в відкриту картонну коробку з функцією TRY ME, що дозволяє перевірити роботу іграшки не розкриваючи упаковку. Демонстраційні елементи живлення входять в комплект набору - 3 х AAA/LR0.3V ( «мізинчикові»), при необхідності їх можна замінити на нові.

Машинки Хот Вілс від компанії Toy State виготовляються за ліцензією Mattel і відповідають суворим вимогам компанії до якості ігрових і колекційних автомобілів всесвітньо відомого бренду Hot Wheels.


Характеристики
Артикул 90732
Бренд Hot Wheels
Стать Для хлопчиків
Вік 3+
Штрихкод 011543907329
Вгору