AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Іграшка LittleLive "Лагідне цуценя", біле

Немає в наявності
Артикул: 28277
Опис

Інтерактивна іграшка Moose Little Live Pets My Dream Puppy Tiara — це не тільки іграшка, але й найперший і найвірніший друг у їхньому житті. А також це перша можливість потренувати свою відповідальність і хазяйновитість, адже із собакою потрібно спілкуватися, годувати та регулярно вигулювати. Але не всім трапляється таке щастя. Багато батьків не можуть брати на себе таку відповідальність через різні обставини, але що може перешкодити завести вихованця, який не потребує посиленого догляду? Moose пропонує широкий асортимент копій справжніх тварин, які так само видають звуки, реагують на дотики та навіть розплющують/заплющують очі!

Піднесіть пляшечку до мордочки My Dream Puppy Tiara — і воно буде пити, як живе кошеня, а якщо його надовго залишити самого — спочатку воно почне плакати, а потім засне. Але варто тільки натиснути на носик, воно спочатку зафиркає, а потім оближе свого господаря. Погладьте спинку — цуценятко загурчить від задоволення й почне махати хвостиком. Після гри, покладіть його на бік або спинку — і зможете побачити, як воно дихає!

У разі належного догляду та дбайливого ставлення, цуценя Moose винагородить свого юного власника вимовлянням секретної фрази!

Moose Enterprise — австралійська компанія, яка вже понад 20 років розробляє та виробляє іграшки. Своє призначення компанія бачить у тому, щоб кожен день дитинства для будь-якої дитини в будь-якому куточку світу був щасливим!

Матеріал: штучне хутро, акрилові очка, носик і "подушечки" лапок

Колір: біло-рожевий

Комплект постачання: 1 цуценя, 1 пляшечка для годування, 1 іменний жетон, 1 інструкція, 1 сертифікат, 4 тимчасові батарейки AAA для функції Try Me

Розміри упакування: 16 x 31 x 29 см

Вага: 900 г

Живлення: 4 батарейки AAA

Країна-виробник: Китай


Характеристики
Артикул 28277
Бренд LittleLive
Стать Для всієї сім'ї
Вік 5+
Штрихкод 0630996282779
Вгору