AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Іграшка LittleLive "Муркотливе кошеня"

Немає в наявності
Артикул: 28330
Опис

Інтерактивна іграшка Moose Little Live Pets My Dream Kitten — це не просто іграшка, а й надійний друг у житті дитини, яка мріє про хатнього вихованця!

Гра з My Dream Kitten — це перша можливість потренувати свою відповідальність і хазяйновитість, адже з кошеням потрібно спілкуватися, годувати та регулярно доглядати, вичісуючи м'яку густу шерсть і прибираючи лоток. Не всі батьки можуть брати на себе таку відповідальність — завести справжню, живу тваринку — з огляду на різні обставини. Тоді на допомогу приходить Moose, пропонуючи широкий асортимент копій справжніх тварин, які так само видають звуки, реагують на дотики та навіть розплющують/заплющують очі!

Опусти мордочку My Dream Kitten у мисочку та воно буде пити, як живе кошеня, а якщо його надовго залишити самого — спочатку воно почне плакати, а потім засне. Але варто лише почухати щічки — воно починає мружитися й мурчати. Погладьте спинку — кошеня замуркотить і почне рухати хвостиком. Після гри, покладіть його на бік або спинку — і зможете побачити, як воно дихає!

У разі належного догляду та дбайливого ставлення, кошеня Moose винагородить свого юного власника вимовлянням секретної фрази!

Moose Enterprise — австралійська компанія, яка вже понад 20 років розробляє та виробляє іграшки. Своє призначення компанія бачить у тому, щоб кожен день дитинства для будь-якої дитини в будь-якому куточку світу був щасливим!

Матеріал: штучне хутро, акрилові очка, носик і "подушечки" лапок

Колір: білий

Комплект постачання: 1 кошеня, 1 мисочка для годування, 1 іменний жетон, 1 інструкція, 1 сертифікат, 4 тимчасові батарейки AAA для функції Try Me

Розміри упакування: 16 x 31 x 29 см

Вага: 920 г

Живлення: 4 батарейки AAA

Країна-виробник: Китай


Характеристики
Артикул 28330
Бренд LittleLive
Стать Для всієї сім'ї
Вік 5+
Штрихкод 0630996283301
Вгору