AMIGO™ toys – імпортер та дистрибьютор провідних світових брендів іграшок.

Іграшка-трансформер TOBOT ТОБОТ ЕВОЛЮЦІЯ W, зі світлом та звуком

Немає в наявності
Артикул: 301013
Опис

Трансформер Tobot Еволюція W обов'язково сподобається хлопчакам, які є шанувальниками популярного однойменного мультсеріалу. Трансформери Tobot — це унікальні машини, які наділені штучним інтелектом. Вони легко перетворюються з легкового автомобіля на потужного робота і навпаки. Трансформація відбувається завдяки спеціальному ключу-токей, який легко відкриває заповітну засувку. Машина обладнана колесами з рельєфним протектором і буде легко пересуватися по будь-якій поверхні. Зовнішній вигляд автомобіля має яскравий дизайн і барвисте виготовлення, а також максимально точно копіює оригінальну модель із мультфільму.

Робот-трансформер обладнаний спеціальним модулем-щитом, котрий подає звукові та світлові ефекти, які зроблять ігрову атмосферу ще більш чарівною й захопливою. До набору входять ключ-токей, щит і стикери, за допомогою яких хлопчики зможуть прикрасити своє авто.

Гра з цим роботом-трансформером посприяє розвитку уяви, логічного мислення, пам'яті та неодмінно потішить кожного хлопчика.

Комплектація:

  • Робот-трансформер
  • Ключ (Tokey)
  • Щит-модуль
  • Стикери

 

Рівень складності: 3 (дитині потрібна допомога дорослого під час складання)

 

Для іграшки необхідні батарейки 2 х ААА (не входять до комплекту!).


Характеристики
Артикул 301013
Бренд TOBOT
Стать Для хлопчиків
Вік 4+
Штрихкод 8801198010138
Вгору